Suita Microsoft Office pentru telefoanele Android este, în sfârșit, disponibilă în magazinul de aplicații Google Play Store. Suita este disponibilă de ceva timp pentru tabletele Android dar, de acum, este disponibilă și pentru telefoanele ce rulează Android.

Fiecare unealtă din suita Office de la Microsoft este disponibilă separat iar, pentru a le putea rula aveți nevoie de un smartphone cu cel puțin 1GB de memorie RAM și Android 4.4 KitKt minimum. După instalarea aplicațiilor vi se va cere să creați un cont Microsoft dar nu este o cerință obligatorie. Vă puteți loga la contul Microsoft pentru a avea acces, de exemplu, la OneDrive.

Pentru folosirea uneltelor din cadrul Microsoft Office nu este nevoie să cumpărați o licență comercială. O licență gratuită este oferită la instalarea aplicațiilor dar este nevoie de un abonament Office 365 pentru a utiliza toate capabilitățile aplicațiilor. Versiunea gratuită permite afișarea documentelor, editarea dar pe dispozitiv, nu în cloud.

Puteți descărca fiecare aplicație din cadrul Microsoft Office folosind linkurile: Word, Excel, PowerPoint.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.