Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sony tachineaza iubitorii de smartphone-uri cu designul noului sau telefon: Xperia Z1, ne prezinta un video interesant despre noul dispozitiv.

Videoclipul a fost postat pe canalul YouTube oficial Sony Xperia, este real cu certitudine, si ne prezinta un nou telefon cu optiuni similare ca Xperia Z. Pe partea dreapta avem butonul power/lock, taste de volum si tasta de blocare.

Se pare ca este o cale de acces deasupra butonului power pentru microSIM, un alt port acoperit pe partea opusa a Xperia Z1 pare a fi slotul pentru cardul microSD. Multe zvonuri vorbeau despre intrebarea daca Honami isi va pastra optiunea de rezistenta la apa dar acest video ne certifica faptul ca Xperia Z1 este rezistent la apa. Noul telefon va avea noile lentile Sony G Lens iar camera foto se presupune a fi de 20.7MP.

Noul telefon de la Sony are deja 3 porecle: Honami, Xperia i1 si Xperia Z1, compania nu a confirmat oficial nici unul din aceste denumiri aparute prin zvonurile de pe web. Noul telefon de la Sony are rezistenta la apa, tastele laterale ofera si acestea rezistenta la intrarea apei, singurul port descoperit pare a fi cel pentru casti.

https://www.youtube.com/watch?v=alVwMu5fvns
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.