Sony Xperia C4 a primit Android 5.1 Lollipop

Sony Xperia C4

Telefoanele Xperia C4 și C4 Dual de la Sony trebuiau să fie actualizate direct de la Android 5.0 Lollipop la Android 6.0 Marshmallow, fără a mai primi și versiunea 5.1 a sistemului de operare, conform celor mai recente informații din presă.Din senin, Sony a oferit utilizatorilor actualizare sistemului la Android 5.1 Lollipop. Actualizarea are numărul 27.2.A.0.155 pentru Xperia C4 și 27.2.B.0.155 pentru C4 Dual.

Această actualizare este disponibilă deja utilizatorilor acestor dispozitive (fără modelul E5343, momentan). Utilizatorii pot face actualizarea OTA imediat fără complicații. Paginile de suport de la Sony nu au fost actualizate cu această informație așa că nu știm ce aduce noua versiune a sistemului de operare.

Sony Xperia C4 este un smartphone ce poate mulțumi orice utilizator. Terminalul a fost lansat în Iunie 2015 iar specificațiile sale includ un procesor performant quad-core, ecran fullHD cu diagonala de 5,5 inci, 2GB memorie RAM, cameră foto de 13MP și o baterie cu capacitatea de 2600mAh.

Accesorii pentru Xperia C4 puteți găsi și la Cel.ro.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus