Free cookie consent management tool by TermsFeed

Se aude de ceva timp că Sony este gata să lanseze nu mai puțin de 5 telefoane derivate din Xperia Z6 și anume: Xperia Z6 Mini cu ecran de 4 inci, Xperia Z6 Compact cu ecran de 4,6 inci, Xperia Z6 cu ecran de 5,2 inci, Xperia Z6 Plus cu ecran ce 5,8 inci și Xperia Z6 Ultra cu un ecran imens cu diagonala de 6,4 inci. Pe lângă toate celelalte dispozitive enumerate mai sus, este posibil ca Sony să mai plănuiască lansarea a altui smartphone: Xperia Z6 Lite.

Potrivit unui site din China, Mobile-dad, Xperia Z6 Lite are putea deține un ecran cu diagonala de 5 inci alături de o carcasă metalică și un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 650 (cunoscut ca și Snapdragon 618). Z6 Lite ar putea fi vândut la un preț de aproximativ 385$ și s-ar putea lansa alături de celelalte produse lansate de Sony din familia Z6, probabil în luna Mai a anului viitor.

Desigur, nu există nici o confirmare a informațiilor de mai sus, nu momentan. Mai devreme sau mai târziu, Sony va lansa și noua seria Xperia Z6 așa că va trebui să așteptăm până la o informație oficială din partea companiei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.