Samsung Galaxy J1 este un nou smartphone entry-level ale carui detalii au aparut in presa online inainte de o lansare oficiala din partea Samsung.

Galaxy J1 este primul smartphone de la Samsung lansat din gama J. Se pare ca anul urmator, compania va folosi un sou sistem de denumire ale telefoanelor evidentiind astfel categoria din care acestea fac parte si se pare ca seria J reprezinta dispozitivele entry-level cu pret redus si specificatii sub medie.

Conform informatiilor aparute in presa, Galaxy J1 va folosi un ecran WVGA cu diagonala de 4,3 inci ce ruleaza rezolutia de 800×480 pixeli alaturi de un procesor quad-core Marvell PXA-1908 ce ruleaz ala frecventa de 1,2GHs si foloseste tehnologia de 64 de biti si 1GB capacitate a memoriei RAM. J1 va oferi si o camera foto principala cu un senzor de 5MP alaturi de una secundara cu un senzor de 2MP, spatiul intern de stocare va avea capacitatea de 4Gb extensibil folosind un card microSD iar bateria va ofera o capacitate de 1850mAh.

Este posibil ca acest dispozitiv sa fie primul din seria sa care va avea ca scop inlocuire gamei de produse Samsung Galaxy Y. Nu se cunoaste inca data de lansare a noului smartphone dar cu siguranta noua linie de produse Galaxy J va fi introdusa anul viitor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.