Samsung va lansa intarziatul smartphone Z1 ce ruleaza sistemul de operare Tizen (model numar SM-Z130H) in prima luna a anului viitor. Potrivit publicatiei The Korea Economic Daily, un oficial al Samsung a declarat ca un dispozitiv la va fi lansat pe 18 Ianuarie 2015, in India – unde se credea ca dispozitivul va fi lansat in aceasta luna.

Oficialul Samsung a confirmat si faptul ca Z1 nu va avea un pret mai mare de 90$ iar consumatorii Indieni vor putea sa isi cumpere noul smartphone online dar si prin intermediul retelelor de vanzari existente.

Samsung Z1 cu Tizen OS este un telefon entry-level dezvoltat de Samsung pentru aceasta piata intrand in lupta cu alte dispozitive ieftine ce sunt foarte populare pe pietele emergente. Z1 va folosi un ecran cu diagonala de 4 inci ce va rula rezolutia de 480×800 pixeli alaturi de un procesor dual-core Spreadtrum ce ruleaza la frecventa de 1,2GHz alaturi de conectivitate 3G, WiFi, optiune dualSIM, camera foto principala cu un senzor de 3,2MP si secundara de tip VGA si 512MB capacitate a memoriei RAM.

Mai avem putin de asteptat pana cand Samsung va lansa noul Z1 iar compania se pregateste sa lanseze telefoane cu Tizen si in China si Coreea de Sud.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.