In aceasta vara au aparut in presa zvonuri despre un trio de tablete de la HP iar printre acestea se numara si HP 10 Plus. Zvonurile au ajuns sa fie reale iar HP a introdus o noua tableta Android.

HP 10 Plus are un ecran cu diagonala de 10.1 inci ce ruleaza la o rezolutie de 1920×1200 pixeli alaturi de un procesor Allwinner A31 ce ruleaza la o frecventa de 1GHz si 2GB memorie RAM. Alte specificatii ale tabletei mai includ conectivitate WiFi 802.11b/g/n, un port microUSB, 16GB spatiu intern de stocare si o promisiune ca bateria va oferi 6 ore de autonomie (capacitatea acestia nu este cunoscuta inca). 10 Pro ruleaza sistemul de operare Android 4.2 asa ca nu este nevoie sa ne asteptam la cea mai recenta versiune a sistemului de operare.

Pe satele dispozitivului putem gasi o camera foto cu un senzor optic de 5MP si un singur port audio. Se pare ca va fi disponibila doar in culoarea argintie, asa cum o puteti vedea in imaginea de mai sus.

Pretul noii tablete Android HP 10 Plus este de aproximativ 280$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.