Chiar daca Samsung a anuntat Galaxy Note Edge ca un simplu smartphone, se pare ca acesta reprezinta mult mai mult decat un smartphone cu disponibilitate limitata. Avand in vedere designul sau unic si disponibilitatea limitata, Samsung nu planuieste sa il ofere la un pret obisnuit. Un retailer din Marea Britanie (Clove), a listat noul smartphone ca fiind disponibil la pre-comanda la pretul de 1055$, mai mult cu 100$ fata de Note 4.

Galaxy Note Edge este disponibil doar in anumite piete de pe glob si s-a confirmat ca nu se va vinde direct in Marea Britanie. Are sens faptul ca Note Edge costa mai mult fata de Note 4 chiar daca are aceleasi specificatii tehnice dar o extra functie unice.

Clove poate pune la dispozitia utilizatorilor sai viitorul Note Edge la precomanda dar retailerul nu ofera informatii despre disponibilitatea sa asa ca se pot schimba multe pana cand dispozitivul poate ajunge la posibilii clienti.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.