Asus Memo Pad ME172V costa doar 165$ dar pretul scazut nu poate ascunde lipsurile de performanta, spatiul de stocare poate fi marit prin folosirea slotului pentru card microSD.

Asus Memo Pad ME172V

Tableta cu pret scazut de la Asus are un ecran cu o rezolutie scazuta ce reproduce textul nu foarte bine si referitor la unghiul de vizualizare nu este nici aici un lucru bun, cand unghiul de vizualizare asupra ecranului este mai mare incepem sa nu vedem din detalii. Peste toate, performanta de sistem este foarte scazuta, tableta „moare” daca incercam sa rulam jocuri mai noi, consumul de energie este foarte ridicat si nu este destul de confortabila ca si Nexus 7.

Asus Memo Pad ME172V are un pret foarte atractiv, dar decat sa va para rau mai tarziu va sugeram sa platiti un pret mai mare la cumpararea unei tablete si nu o sa aveti de ce va plange mai tarziu.

Tableta are un card microSD, ceva ce Nexus 7 nu are dar, chiar si cu 60$ mai scumpa, Nexus 7 este cu siguranta o afacere mai buna. Nexus 7 este o tableta mai rapida, are ultima versiune de Android si puteti privi ecranul din aproape orice unghi – nu e ceva ce puteti face si cu Memo Pad.

Memo Pad este o tableta creata pentru persoanele ce vor sa detina o tableta si doar atat, netinand cont de performanta, dar in ciuda bugetului redus este mai indicat sa nu o cumparati si sa asteptati pentru un Nexus 7 (sau chiar Kindle Fire) decat sa faceti o investitie cu tableta de la Asus ca ulterior sa regretati.

Memo Pad are o camera frontala de 1MP, mufa pentru casti desupra, port microSD ce poate extinde memoria interna de 16GB cu inca 64GB aditionali.

Sistemul de operare de pe Memo Pad este Android 4.1.2 (Jelly Bean) cu o interfata in stilul Nexus 7, cu toolbar pentru aplicatii plasat jos sau pe partea dreapta a ecranului, in functie de orientare.

Pretul tabletei Asus MemoPad ME172V este 599.99 Lei la Flanco

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.