Tabletele ieftine cu Android aglomereaza piata in acest moment, utilizatorii au o varietate mare de produse de unde pot alege o tableta pe plac. Alcatel este o noua companie ce incearca sa intre in acest segment de piata cu noua tableta OneTouch Pixi 7 ce doreste sa rivalizeze cu produsele din categoria sa intarind competitia pe piata.

Pentru un astfel de dispozitiv ne asteptam la specificatii low-end, aceasta foloseste un display qHD de 7 inch ce ruleaza la o rezolutie de 760x540px. Sistemul de operare folosit de Alcatel pentru aceasta tableta este Android 4.4.2 KitKat, o versiune personalizata Android ce pare a fi destul de „usoara” in termeni de continut si optiuni fata de rivali de p epiata.

Alte specificatii ale acestei tablete includ un procesor dual-core ce ruleaza la o frecventa de 1.2GHz alaturi de memoria RAM cu o capacitate de 512MB. Spatiul intern de stocare are capacitatea de 4GB ce poate fi extins prin intermediul unui card microSD.

De obicei, tabletele Android ieftine au si camere ce nu necesita mentionare dar Alcatel a introdus ina cest produs nu una ci doua camere foto, ambele au senzori de 0.3MP. Alcatel nu a oferit informatii despre disponibilitate si pretul tabletei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.