Microsoft lanseaza pe piata Surface Pro in acest weekend, ambele modele, RT si Pro sunt asemanatoare ca design dar cu specificatii diferite.

Punerea spre vanzare a Surface Pro este programata pentru astazi, consumatorii vor putea alege intre doua produse Microsoft ce sunt remarcabil de asemanatoare.

Ambele tablete au acelasi display Metro dar este o diferenta de grosime de 4.2mm intre ele.

Sa aflam in continuare ce detine modelul Pro in plus fata de RT:
Pretul: Modelul RT are un pret de la 499 de dolari, modelul Pro fara Microsoft Office incepe de la 899 de dolari.

Compatibilitate: Pro este compatibil cu aplicatii mai vechi Windows iar RT nu este.

Stocare: Pro vine in versiuni cu 64GB si 128GB, RT prezinta modele cu 32GB si 64GB. De notat faptul ca SSD-ul al versiunii Pro este mai rapid.

Baterie: Mare diferenta aici, durata de viata a bateriei pentru Pro este intre 4 si 5 ore iar la versiunea RT, durata de viata este dubla.

Procesor: Pro are un procesor puternic Intel Ivy Bridge iar RT are un procesor lent Nvidia Tegra 3.

Display: Modelul Pro are o rezolutie Full HD 1920×1080 iar RT detine rezolutia de 1366×768. Amandoua display-uri au o diagonala de 10.6 inch.

Pe scurt, cumparand RT iti cumperi o tabelta dar cumparand Pro cumperi un ultrabook inchis intr-o tableta iar acesta nu este neaparat un lucru rau.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.