La o lansare Lumia 620 din Pakistan, Nokia ne incita cu o imagine pentru o tableta proprie, tableta Nokia Lumia.

Imaginile au fost facute de o echipa de fotografi de la Sense Applied ce au fost prezenti la eveniment si ne dezvaluia dovezi teoriilor ca Nokia dezvolta un model de tableta proprie, prima detinuta de companie.

Este adevarat ca imaginea nu este foarte clara dar se poate distinge destul de bine tableta intre Lumia 620 si setul TV.

Rotunjita

Pe afisajul tabletei, in ecranul de start al Windows 8 se afla variate titluri live, tableta Lumia are colturile rotunjite si culoare galbena vibranta, lucru ce l-am putut observa pe multe telefoane Nokia cu Windows 8. Au fost zvonuri ce sugerau ca Nokia vrea sa se departeze de piata telefoanelor si sa intre pe piata tabletelor dar desi firma Finlandeza nu scoate o vorba ne putem astepta la o mare surpriza.

Presupunand ca exista, tableta Nokia Lumia isi poate face aparitia la MWC 2013 din Barcelona la sfarsitul lunii iar TechRadar va fi „dezvaluitorul” in caz ca asta se va intampla.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.