Calculatoarele au inceput sa invadeze camerele permitand utilizatorilor experiente unice pe ecrane mari.

Suportul software pentru utilizarea PC-ului de pe canapea a excelat cu multe servicii media si jocuri ce va ofera posibilitatea de control prin intermediul unei telecomenzi sau gamepad dar tastatura ramane inca jos. Mari si grele, chiar si tastaturile wireless sunt deseori mefolositoare departe de birou.

Tastatura Logitech K400 ofera o solutie. Mica, wireless si impreuna cu un touchpad inclus pe aceasta poate sa faca fata situatiei. Este destul de mare pentru a oferi productivitate normala dar destul de mica pentru a fi folosita direct de pe canapea pentru jocuri sau muzica. Si mai mult, tastatura are un pret scazut, sub 200 de lei.

Galerie foto pe pagina noastra tumblr: tumblr.com

Tastaturile nu sunt cunoscute ca fiind prea tehnologizate, ar trebui sa fie? Multi ne petrecem timpul la un birou fara sa ne miscam mai mult de cativa centimetri stanga-dreapta. Plasticul ieftin este comun si multi dintre noi nu il observam.

Calitate buna de constructie – 4 „picioruse” de sustinere pastreaza tastatura in locul sau cat este pusa pe o suprafata neteda. Tastatura este mica, subtire si usoara.

De la materiale la calitatea constructiei, K400 va va aminti mereu ca este ieftina. Aceasta este o unealta in plus. Touchpad-ul este mare iartastatura are lumina de fundal.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.