Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nvidia este gata sa lanseze urmatoarea sa placa Kepler: GeForce GTX 780. Placa video a venit in magazine incepand de ieri intrand intre GeForce GTX Titan si GeForce GTX 680 la un pret sugerat de 649$. GTX 780 este cresterea asteptata pentru versiunea 680 lansata in 2012 cu performante imbunatatite.

Toate numerele specificatiilor sunt mari fata de 680 si acesta este un lucru bun. Nvidia se bazeaza pe imbunatatire decat pe frame/s, ideea este minimizarea stutter-elor pe care player-ii le intampina la framerate-uri inalte. GTX 780 promite cu 50% mai multe nuclee, 50% mai multa memorie si este prima placa video non-Titan cu GPU Boost 2.0.

Nvidia spune ca gamerii dedicati isi actualizeaza placa video odata la 2 ani. Daca asta este adevarat, GTX 780 ne arata o imbunatatire cu 70% fata de GTX 580 si 35% fata de GTX 680. Cei ce inca nu se gandesc sa isi cumpere o noua placa video pot fi interesati de performantele urmatoare.

Cu 2.5 milioane de downloaduri beta, perioada beta pentru Nvidia GeForce Experience ajunge la final. Compania a primit 30000 de feedbackuri, software-ul bazat pe performanta este o tranzitie directa in gama larga ca un download gratuit.

In forma sa curenta, aplicatia ofera gamerilor pe PC o cale usoara de a ramane la curent cu ultimele drivere. Citeste confirguratia sistemului si optimizeaza grafica din timpul jocului cu scopul de a oferi cea mai buna reprezentare grafica fara sacrificarea performantelor. Ne asteptam la mai multe si vor veni curand.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

3 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.