Free cookie consent management tool by TermsFeed

Google™ a anuntat ieri faptul ca si-a luat camerele subacvatice si Street View Trekker-ul si le-a dus in Insulele Galapagos pentru a realiza un studiu subacvatic.

Gigantul planueste ca pana la sfarsitul acestui an imaginile inregistrate in aceasta perioada sa fie disponibile in Google Maps, alaturi de imagini din alte expeditii, inclusiv cea din Everest.

Asta inseamna ca Insulele Galapagos vor deveni „vizibile”, utilizatorii putandu-se bucura de un peisaj exotic fara a pleca din fata calculatoarelor.

Pentru aceasta expeditie compania a lucrat alaturi de Fundatia Charles Darwin, Directoratul Parcului National Galapagos, iar pentru studiu subacvatic cu Catlin Seaview Survey.

Echipa trimisa de Google™ in Galapagos a petrecut 10 zile, timp in care a captat imaginii din 10 locatii selectate de catre partenerii sai.

Conducatorul proiectului Google Maps spune ca echipa „a trecut pe langa testoase gigantice, a navigat pe trasee abrupte si campuri de lava, facandu-si loc pe langa craterul unui vulcan activ numit Sierra Negra”.

Recent cei de la Google au facut o expeditie in jurul Marelui Canyon de unde s-au intros cu peste 9.500 de imagini panoramice.

In cadrul expeditiei din Galapagos a fost pentru prima data cand au fost captate imagini atat de pe tarm, cat si din apa.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Un comentariu

  1. Avatar of Alin

    Oare pana unde va ajunge acest proiect? Cred ca vor merge si pe Marte pentru a aduce imagini pe pamant, acum nu stiu ce sa spun, dar sigurat vor ajunge acolo candva…

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.