Free cookie consent management tool by TermsFeed

Telekom anunţă o nouă ediţie a proiectului Teimplici.ro, care se va concentra pe identificarea proiectelor implementate în comunităţi cu ajutorul noilor tehnologii informatice în domeniile educaţie, sănătate, mediu, inovaţie, dezvoltare şi protecţie socială.

Fiecare organizaţie non-guvernamentală, în parteneriat cu cel puţin o altă organizaţie eligibilă, poate înscrie pe platforma Teimplici.ro maxim trei proiecte, în oricare din cele şase domenii din concurs, respectând tema ediţiei din acest an – Parteneriate inteligente pentru comunitate.

Perioada de înscriere a proiectelor este 1– 30 septembrie 2016.

„În primele ediţii ne-am propus să identificăm parteneri de investiţii ONG-uri din România care promovează tehnologiile informatice şi de comunicaţii în beneficiul comunităţilor, prin proiecte în domeniile inovaţie, dezvoltare şi protecţie socială. O să facem tot posibilul ca proiectul Te Implici să continue şi să atragă tot mai multe organizaţii dornice să găsească soluţii creative la nişte probleme reale.

În acest sens, Telekom Romania alocă şi anul acesta fonduri de până la 70.000 de euro, echipa fiind determinată să continue graţie rezultatelor pozitive de până acum”

– a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare grupul de companii Telekom Romania.

Organizaţiile eligibile ca parteneri în proiect pot fi organizaţii non-guvernamentale, asociaţii profesionale şi de afaceri, instituţii non-profit din domeniul culturii şi al educaţiei, organizaţii sportive (exclusiv de amatori), organizaţii de tineret, spitale şi alte instituţii medicale.

Printre criteriile de eligibilitate a proiectelor se numără: capacitatea de a genera rezultate sustenabile şi măsurabile; contribuţia ONG-ului să fie de minimum 20% din valoarea întregului proiect; suma solicitată pe proiect să fie de maximum 7.000 euro.

Mai multe detalii despre condiţiile de participare şi despre criteriile de eligibilitate a proiectelor sunt disponibile pe website-ul concursului, în secţiunea Regulament.

Proiectele înscrise vor fi evaluate în două etape, astfel: în perioada 3-7 octombrie 2016 vor fi selectate 20 de proiecte finaliste. În a doua etapă, în perioada 13-14 octombrie 2016, cele 20 de proiecte vor fi susţinute în faţa unui juriu, iar până pe data de 21 octombrie 2016 vor fi anunţaţi cei 10 câştigători ai concursului teimplici.ro, ediţia 2016.

Membrii juriului din acest an sunt Cristina Bazavan – blogger, Cristi China-Birta – blogger, Cristiana Bogăţeanu – Membru fondator ONG inventeaza.ro, Lăcrămioara Botezatu – Project Manager csrmedia.ro, Oana Suru – Project Manager, Departament Fonduri Structurale şi Proiecte de Dezvoltare a Afacerii Telekom Romania, Monica Ioana Popescu şi Florina Şerban – Coordonatori Seniori Comunicare Internă, Evenimente şi Responsabilitate Corporativă Telekom Romania.

Proiectul Teimplici.ro a fost lansat în 2014 printr-un sondaj de opinie la nivel naţional, românii fiind invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la cele mai importante direcţii în care ar trebui să se investească în societatea din România. La primele două ediţii au fost desemnate câştigătoare 20 de proiecte, care au fost implementate cu succes şi au avut un număr de 38.335 de beneficiari.

Pe lângă aceste proiecte, alte 8 proiecte au fost susţinute de Fundaţiei Telekom Romania cu 40.000 de euro în 2015.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.