Telekom Romania a anuntat lansarea noului site LocalHub.ro, o platforma online de tipul One Stop Shop ce pune la dispozitia utilizatorilor un instrument practic prin care pot gasi informatii relevante si actualizate despre firme si activitatea acestora. La lansare, noua platforma includea peste 400.000 de firme din intreaga tara si din multiple domenii de activitate.

Reprezentantii firmelor au posibilitatea de a isi consolida prezenta online pentru propria afacere prin intermediul unei pagini personalizate in interiorul portalului – aceasta poate oferi informatii complete si detaliate despre activitatea firmei dar si despre serviciile si produsele oferite.

“Mai mult de 50% din firmele mici si mijlocii din Romania nu au o prezenta relevanta in online. Prin lansarea LocalHub.ro, am dorit sa venim in intampinarea acestei nevoi si sa aducem firmele acolo unde sunt deja clientii lor: in mediul online. Lansarea de astazi este doar primul pas al proiectului, urmand sa dezvoltam produsul pe parcursul acestui an si sa integram in aceasta platforma mai multe solutii din zona online. in acelasi timp, este o premiera la nivelul Grupului Deutsche Telekom, un proiect inovator de tip One Stop Shop, prin care ne propunem sa devenim primul partener integrat de servicii online si offline, atat pentru consumatori, cat si pentru afaceri”, a spus Alina Cazacu, Senior Manager Non Core E-activities Telekom Romania.

Reprezenatii firmelor ce sunt listate pe platforma isi pot revendica drepturile de administrare a paginii si pot completa informatiile relevante pentru utilizatori. Afacerile pot dispune de o descriere personalizata ce are rolul de a informa utilizatorii despre produsele sau serviciile oferite, pot publica legaturi catre site-urile oficiale, programul de lucru dar si datele de contact.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.