Toate zvonurile cunoscute despre viitorul Samsung Galaxy S7

Samsung

Viitorul smartphone de top de la Samsung, Galaxy S7, dispozitiv ce a fost și încă este subiectul mai multor zvonuri în presa de specialitate, va avea și un ecran sensibil la presiune, similar cu cel folosit de Apple în iPhone, potrivit mai multor informații publicate de Wall Street Journal.

Zvonurile recente vorbesc despre faptul că viitorul smartphone va fi disponibil în patru variante iar unele dintre variante vor avea și un scanner pentru iris iar cele fără ecran curbat vor avea și un slot pentru un card microSD. Telefonul de top va avea și un port USB Type-C dar și o cameră îmbunătățită optimizată pentru fotografia la luminozitate scăzută.

Articolul citat spune că Galaxy S7 va fi similar cu Galaxy S6, în afară de camera foto principală deși toate celelalte zvonuri din presă spun cu totul altceva. Acesta mai spune și că nu va avea un port USB Type-C sau slot pentru un card microSD.

Până la urmă toate acestea sunt doar zvonuri și este nevoie de mai mult timp pentru mai multe informații exacte. Nu mai avem mult până la MWC așa că rămâneți aproape pentru mai multe informații.

Ne așteptăm ca Samsung să lanseze viitorul smartphone de top în cadrul evenimentului MWC 2016 ce va avea loc în luna Februarie.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus