Pentru cei care nu știți, Honor este o companie din China, parte a bine cunoscutului brand internațional Huawei.

Compania a lansat în acest an un nou smartphone, ce este disponibil și pe piața de la noi, noul Honor 7. Huawei dorește să intre pe anumite piețe internaționale folosind noul brand Honor iar în cadrul CES ce are loc la începutul anului viitor, compania va prezenta modelele Honor 7 și Honor 6 Plus ce vor fi disponibile și pe piețele Nord-Americane.

Huawei a lansat în aceste zile o nouă variantă a Honor 7 în China, sub numele de Honor 7 Enhanced Edition. Dispozitivul este diferit față de modelul standard prin două aspecte: deține 32Gb spațiu intern de stocare și rulează Android 6.0 Marshmallow, în comparație cu Honor 7 ce deține 16/64GB spațiu intern de stocare și rulează Android 5.0 Lollipop.

Celelalte specificații rămân la fel. Honor 7 Enhanced Edition are un ecran FullHD cu diagonala de 5,2 inci, procesor Kirin 935, 3GB capacitate a memoriei RAM, cameră foto principală cu un senzor de 20MP și secundară cu un senzor de 8MP. Acesta are și o baterie cu capacitatea de 3100mAh dar și un cititor pentru amprentă.

Honor 7 Enhanced Edition va ajunge pe piață la un preț de aproximativ 310$, cu mai mult de 30$ mai mult față de prețul Honor 7.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.