Free cookie consent management tool by TermsFeed

Crăciunul este aproape și cu toții suntem în cautarea cadoului perfect pentru cei dragi. Gearbest ne ajută în această goană după cadouri oferindu-ne mai multe produse la prețuri care pot face cu ochiul absolut oricui. Chiar dacă așteptarea primirii cadoului poate fi puțin mai mare, deși este posibil ca acesta să ajungă exact atunci când trebuie, vă putem spune că aceasta merită.

Printre produsele aflate la reduceri putem găsi ceasuri, telefoane inteligente de top, tablete cu specificații impresionante la prețuri accesibile dar și drone sau alte diferite dispozitive electronice ce pot mulțumi pe oricine.

Vom începe prin a vorbi despre ceasul U80 ce poate fi achiziționat la un preț de doar 9,99$ (preț redus de la peste 22 de dolari. Ceasul este unul stilat și disponibil în mai multe culori așa că poate fi un cadou interesant pentru orice persoană, indiferent de vârstă. Ceasul are un ecran LED și dispune de conectivitate Bluetooth 3.0. Ceasul se poate conecta la orice dispozitiv ce rulează Android și vă oferă informații utile ca monitorizarea somnului, controlul camerei foto de la încheietura mâinii, listă de contacte, pedometru dar și avertozări pentru sedentarism. Aflați mai multe informații despre acest produs pe Gearbest.

Continuăm cu phabletul Xiaomi Mi4C. Acesta este un phablet cu Android ce dispune de o conectivitate 4G LTE la rețea, ecran de 5 inci, procesor hexa-core pe 64 de biți și cameră foto de 13MP. Ecranul folosit rulează o rezoluție FullHD iar dispozitivul deține două sloturi pentru cartela SIM. Prețul produsului este de 216$. Mai multe detalii pe Gearbest.

Un alt cadou impresionant poate fi reprezentat de tableta Teclast X16 Pro ce vă oferă două sisteme de operare: Android 5.1 și Windows 10. Aceasta are un ecran FullHD cu diagonala de 11,6 inci, procesor quad-core pe 64 de biți Intel Cherry T4-Z8500 ce rulează la 1,44GHz și Bluetooth 4.0. Alte detalii mai includ 4GB LPDDR3 capacitate a memoriei RAM, 64GB spațiu intern de stocare, port USB 3.0 dar și port HDMI sau WiDi. Tableta poate fi achiziționată la doar un preț de 270$.

Este de menționat și faptul că produsele pot fi achiziționate de la un depozit local aflat în Europa așa că timpul transportului se va reduce semnificativ.

Mergeți pe pagina promoției pentru a afla mai multe de pe gearbest.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.