Free cookie consent management tool by TermsFeed

Project Ara pare sa mearga inainte, primele componente modulare pentru telefonul personalizabil de la Google vor fi prezentate la MWC 2015, eveniment ce incepe maine. Modulele vor fi produse de mai multe companii, printre acestea se afla si Toshiba ce a prezentat trei diferite componente pentru camera foto.

Pentru inceput, utilizatorii pot alege din doue optiuni pentru camera foto principala – un modul de 5MP si unul de 13MP dar compania ofera momentan doar un modul pentru camera foto frontala ce foloseste un senzor de 2MP.

Frumusetea proiectului Ara este acela ca daca pe parcurs va doriti mai mult, atunci puteti face o actualizare foarte simplu achizitionand module mai avansate/performante. Daca nu va foloseste un modul pentru camera foto atunci puteti utiliza o baterie cu o capacitate mai mare.

Ar trebui sa ne reamintim ca proiectul Ara este inca la inceput asa ca pe viitor pot fi lansate module mult mai avansate pentru camera foto fie aceasta frontala sau principala.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.