Inainte de evenimentul anului in lumea mobila, MWC 2015, ce incepe de maine, LG a prezentat o varianta LTE a ceasului inteligent Watch Urbane ce va oferi suport pentru apeluri VoLTE fara a fi nevoie de un smartphone dar si suport pentru plati prin NFC.

Fata de alte ceasuri bazate pe Android Wear, LG Watch Urbane LTE va folosi un software propriu, nu WebOS conform companiei, ce ruleaza pe televizoarele inteligente si a fost prezentat pe ceasul Audi. Ceasul are si o functie walkie talkie utila pentru chaturile voce in grup dar si un buton SOS pentru a apela rapid un contact in caz de urgenta.

Pe langa asta, ceasul detine senzori pentru GPS si fitness dar si pentru presiunea atmosferica si monitorizarea batailor inimii. LG Watch Urbane va oferi traducere prin intermediul recunoasterii vocale alaturi de o baterie cu capacitatea de 700mAh (semnificativ mai mare fata de cea folosita in ceasul original Watch Urbane ce are capacitatea de 410mAh).

LG va prezenta ceasul publicului la MWC 2015.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.