Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nu te-ai inscris inca la BuzzCamp? Noi iti recomandam sa te grabesti! Acceseaza buzzcamp.ro si intra in comunitate BuzzCamperilor.

Cel mai complex eveniment de dezvoltare personala, recrutare targetata si orientare in cariera se apropie de startul celei de-a 13-a editii.
Primul oras pe harta evenimentelor este Bucurestiul, in perioada 23 – 27 martie, la Hotel Capital Plaza.
Am stat de vorba cu organizatorii si iata ce am aflat:

“300 de tineri vor fi selectati pentru a participa la eveniment, iar confirmarea locului le asigura accesul la conferintele din cele 5 zile si la workshop-urile deschise.

In fiecare editie aducem ceva nou, iar temele alese de aceasta data sunt exclusiv bazate pe feedback-ul participantilor editiilor anterioare, teme de actualitate si de interes pentru ei. Speakerii invitati sunt din domenii variate, oameni cu povesti de success, printre care ii putem mentiona pe Ana Ularu, Cristina Bazavan, Camelia Sucu, Vasile Calofir, Alexandru Negrea, Cristi Dorombach, Vlad Tausance si multi altii.
Pe langa informatiile pentru dezvoltarea lor personala, le oferim tinerilor oportunitati reale de angajare si orientare in cariera impreuna cu companiile participante.
Astfel, in cardul workshop-urilor dar si in timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere, se vor intalni cu reprezentantii Pepsi, Mercedes, HP, Arcelor Mittal, Accenture, Optaros, PwC, EY, Telus, WNS, KPMG, Royal Canin si alte companii de top.”

Timp de cinci zile participantii selectati vor avea oportunitatea de a interactiona cu speakerii invitati si acces la toate oportunitatile oferite de companiile partenere.

“Ne dorim sa ajutam tanara generatie sa-si gaseasca reperele si directia care sa ii indrepte pe drumul spre succes. De sapte ani reusim prin evenimentele noastre sa influentam pozitiv viitorii profesionisti si continuam sa o facem in fiecare editie.”

Consideram ca sunt suficiente motive sa nu lipsiti de la eveniment! Inscrierile se fac pe http://buzzcamp.ro/event/bucuresti/inscriere/, iar participarea este gratuita!

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.