Toshiba aduce inca trei laptopuri din seria Portege si Tecra

Toshiba este gata sa aduca noi laptopuri pentru business, compania adauga inca sase noi modele la gama de produse Portege si Tecra.

Laptopul Toshiba Portege Z30 de 13 inch, Tecra Z40 de 15 inch si Tecra Z50 de 15 inch sunt propuldate de procesoare Intel din a 4-a generatie (Haswell), au tastatura iluminata cu LED si ofera o durata de viata a bateriei o zi intreaga (“all-day battery life”). Modelul Z30 poate fi echipat cu un display HD optional cu touchscreen (are o rezolutie 1366x768px pe modelul standard) pe langa un SSD de 512GB, are o grosime de 17.99mm in cel mai subtire punct si cantareste 1.2Kg.

Toshiba Z30, Z40 si Z50 au aceleasi imagini de disk pentru a fi usor administratorilor sa stearga si sa reinstaleaza sistemul de operare. Tecra W50 este o statie de lucru mobila care are o procesare grafica quad-core Nvidia Quadro.

Toshiba Tecra A50 este un laptop de 15 inch, are unitati de stocare hibride (SSD si HDD). Optiunile de conectivitate includ WiFi, Bluetooth 4.0, 5 porturi USB (doua USB 3.0 si trei USB 2.0), Intel Wi-Di.

Toate laptopurile noi de la Toshiba vor fi disponibile in al 4-lea trimestru al acestui an, preturile nu au fost dezvaluite.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus