Aplicatiile de pe noul telefon Apple:  iPhone 5S ce ruleaza pe sistemul de operare iOS 7 au probleme: acestea au erori mai multe decat pe modelele anterioare lansate.

Multi amatori ai tehnologiei au crezut ca noul iPhone 5S alaturi de noua versiune iOS 7 vor fi un pas inainte in tehnologie si operare alaturi de multitasking si cititorul de amprente (Touch ID) dar pe langa acestea am primit si erori in procesare sau compatibilitate, prea multe pentru un produs Apple.

Multe observatii vin din partea platformei de aplicatii Crittercism ce sustine ca aplicatiile de pe iPhone 5S au mai multe erori decat alte modele iPhone mai vechi lansate de Apple.

De fiecare data cand sunt lansate noi produse hardware sau software, apar erori. Inevitabil, in timp, aceste probleme sunt rezolvate” declara Directorul executiv al Crittercism Andrew Levy.

iOS 7 nu prmeste laude ci din contra si nu doar pentru noul design dar si pentru functionalitatea sa, pentru problemele de aliniere si multe altele. Au aparut in presa o serie de probleme despre un „ecran albastru al mortii” (Blue Screen Of Death – BSOD) ce apare foarte des pe ecranele utilizatorilor. Acestea apar in special dupa un multitasking.

Vestile bune sunt acelea ca Apple stie de probleme. Compania a lansat deja doua actualizari pentru sistemul de operare […] Apple face o treaba buna in rezolvarea tuturor acestor probleme imediat cum sunt raportate” – Andrew Levy

Situatia se imbunatateste dar nu la nivelul care ar trebui sa fie avand in vedere ca produse ce ruleaza iOS 7 sunt deja pe piata. Alte puncte de vedere sustin ca aceste probleme au aparut deoarece dezvoltatorii de aplicatii nu au avut destul timp sa-si adapteze aplicatiile la noile specificatii hardware si la noul cip de 64 de biti Apple A7. Aplicatiile de pe iPhone 5S au de doua ori mai multe erori decat pe modelele anterioare ale telefonului.

Un utilizator PhoneArena a trimis o serie de imagini ale mai multor erori ce le-a descoperit in timp ce utiliza mai multe dispozitive cu iOS 7:

  • probleme la homescreen
  • probleme la orientare
  • text si butoane ce apar/e in fata bordurilor
  • bara de stare care este pozitionata in partea de jos a ecranului
  • erori ale aplicatiilor si apelurilor

Puteti gasi imagini pe pagina noastra de Facebook: TechCafeRo

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.