Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noua tabletă de top de la Apple cu diagonala de 9,7 inci este un upgrade major față de versiunea anterioară. Aceasta a primit noul Smart Connector, procesorul A9X și patru difuzoare, detalii regăsite în versiunea de 12,9 inci dar și compatibilitate cu Apple Pencil și un nou ecran True Tone.

Ecranul este cu 40% mai puțin reflectorizant și cu 25% mai luminos față de cel al iPad Air 2. Reproducerea culorilor poate fi asemuită cu ecranul folosit de iMac cu display Retina 5K .

Grosimea este de doar 6,1 mm, procesorul grafic este același folosit în versiunea sa mai mare iar co-procesorul M9 permite funcționarea permanentă a Siri. Apple a inclus și suport pentru Apple Pencil dar și sistemul cu patru difuzoare ce se ajustează automat în funcție de orientare. Volumul este dublu față de iPad Air 2.

Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi 802.11 ac alături de tehnologia MIMO și suport pentru rețelele mobile 4G LTE. camera foto principală are un senzor de 12Mp capabilă să facă înregistrări video la rezoluție 4K alături de bliț True Tone.

Alte specificații ale noului iPad Pro includ procesorul ce rulează la frecvența de 2,16GHz cu două nuclee, ecran cu diagonala de 9,7 inci ce poate afișa o rezoluție de 1536 x 2048 pixeli(oferind o densitate a pixelilor de 264 ppi), cameră foto principală cu un senzor de 5MP, NFC dar și sistem de operare iOS 9.3.

Modelul cu 128GB spațiu intern de stocare și opțiune de conectivitate 4G la rețea este disponibil la precomandă la retailerul Quickmobile la prețul de 4.700 de lei pe când versiunea Wi-Fi are un preț de 4.000 de lei.

 

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.