ToughPad de la Panasonic – prima tableta 4K din lume

Toughpad 4K, descrisa ca fiind “prima tableta din lume” de 20 de inci cu rezolutie Ultra HD (4K), a facut senzatie la standul celor de la Panasonic, duminica, la IFA 2013.

Tableta despre care discutam este una conceputa pentru business – poate fi folosita, de exemplu, in muzee -, deoarece are capacitatea de a afisa imagini la o rezolutie de 3.840 x 2.560 pixeli cu o claritate de oglinda. ToughPad vine impreuna cu o carcasa din fibra de carbon, conceputa sa reziste la socuri multiple.

Intr-unul dintre materialele demo prezentate de Panasonic, tableta era setata pe modul muzeu, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea maririi unei imagini de inalta rezolutie a unui exponat, ca de asemenea si rotirea acesteia in diferite unghiuri.

Tableta, care ruleaza sistemul de operare Windows 8.1, suporta Touch Pen-ul electronic de la Panasonic, Touch Pen pretins a fi mult mai sigur decat cele standard.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, acestea sunt mai degraba demne de un laptop: un procesor Intel Core i5 vPro, 8GB de memorie, procesor video Nvidia GeForce si capacitate de stocare de 256GB.

Tableta Panasonic Toughpad 4K va fi disponibila in Europa incepand cu luna noiembrie, la un pret de 4.500 de euro.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus