Lenovo a anuntat noul sau ultrabook, ThinkPad S531, un laptop PC premium foarte subtire. ThinkPad S531 este optimizat pentru Windows 8, ofera imbunatatiri in performanta pentru mediul business si un procesor mai rapid cu 15% fata de generatia anterioara. ThinkPad S531 a fost lansat la Xander Zhou la London Fashion Week alaturi de noua colectie de haine pentru barbati.

Primul ultrabook de la Lenovo de 15″ ofera un nou stil si performanta pentru afacerile mici si mijlocii si este ideal pentru utilizatorii ce doresc o combinatie intre design si substanta.

„Designul progresiv al ThinkPad S531 va ajuta afacerile mici si mijlocii pentru a impresiona clientii.” declara Vincent Fauquenot, VP Products and Channels.

S531 este unul din primele ThinkPaduri ce foloseste tehnologia Lenovo OneLink ce permite utilizatorilor sai sa se conecteze la ThinkPad OneLink Dock cu un singur cablu dedicat pentru video, aditional USB 3.0 si Gigabit Ethernet, totul in timp ce este la incarcat, un cablu multifunctional.

ThinkPad S531 are un design destul de impresionant, da impresia ca este un laptop suspendat pe un suport, carcasa de aluminium pentru LCD, este disponibil in argintiu sau negru grafit. ThinkPad S531vine cu o rezolutie de inalta calitate si unghiuri de vedere de 180 de grade ce permite utilizatorilor o intercationare cu acesta in multe moduri.

ThinkPad S531 este propulsat de un procesor Intel din a 3-a generatie, 9 ore durata de viata a bateriei, 500Gb stocare si 10GB RAM (2GB fix si 8GB in slot). Tastatura sa este optimizata pentru Windows 8, include taste destinate special pentru anumite functii din sistem.

Pretul noului Ultrabook Lenovo ThinkPad S531 este de aproximativ 610 EUR, configuratia poate varia in functie de regiune.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.