Un inceput bun pentru BlackBerry Z10 pe pietele din Marea Britanie si Canada

Intr-o nota obtinuta de CNET, Peter Misek sustine ca BlackBerry Z10 a pornit cu dreptul in cateva tari din lume.

„Verificarile noastre indica faptul ca vanzarile au inceput bine”, spune Misek intr-o nota catre investitoti. „Cateva magazine au inregistrat vanzari masive pentru Z10, in ambele sale variante – alb si negru. De asemenea, un numar impresionant de precomenzi au fost plasate in Canada si SUA.”

Marea Britanie pare sa fie piata cea mai buna pentru BlackBerry. Misek spune ca, din verificarile initiale, a descoperit ca Carphone Warehouse, o companie care se ocupa cu vanzarea telefoanelor, „estimeaza vanzari masive”. De asemenea, companiile O2, Vodafone, Orange si EE din Marea Britanie „inregistreaza cereri numeroase” a spus Misek.

BlackBerry Z10 opereaza cu un sistem de ultima generatie si vine cu un touch screen de 4,2 inci. Telefonul va fi disponibil mai intai pe piata internatinoala, aparitia pe piata din America fiind anuntata pentru data de 27 martie, conform unor surse neoficiale.

BlackBerry Z10 vine cu un design modern si o camera foto destul de buna care sa satisfaca utilizatorii de toate varstele, un touch screen profesional si modern, ecran HD si un procesor rapid.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus