Printre numeroasele aplicatii disponibile pentru intreprinderi, 5 marca Chrome sunt demne de mentionat : TweetDeck si HootSuite, CRM Zoho, WaveAccounting si IssueBurner. Toate aceste aplicatii sunt gratuite.

Care sunt cele mai bune aplicatii care ne ajuta sa fructificam la maximum telefoanele, tabletele si calculatoarele noastre? In ultimele saptamani, TechNewsWorld’s a analizat aceste aplicatii moderne oferite de Google Chrome, destinate pietei de business, un must-have al secolului 21.

Aplicatiile Chrome se gasesc in magazinul virtual Google Chrome. Iata o scurta prezentare a celor mai bune 5 instrumente gratuite pentru afaceri.

1.    TweetDeck

TweetDeck este o aplicatie cu peste 1300000 de utilizatori si 4 stele din 5 posibile, care gestioneaza relatiile sociale. Folosind aceasta aplicatie marketerii pot conversa in timp real pe Twitter. Timeline-ul inclus in aplicatie permite vizualizarea clasica a mesajelor. De asemenea, aplicatia ofera obtiuni standard si alternative – interactiuni, mentiuni, mesaje, activitati –, printre altele, oferind posibiliatea crearii unui centru de comanda Twitter.

2.    HootSuite

O aplicatie asemanatoare celei anterioare, insa nu la fel de orientata spre reteaua de socializare Twitter. Putin mai complicata decat TweetDeck, HootSuite are peste 250000 de utilizatori si 4 stele din cele 5 posibile. Aceasta aplicatie permite marketerilor sa gestioneze campanii pe platormele de media. Canalele includ Facebook si Linkedln printre altele.
Aplicatia include extensii care permite copierea continutului web in mod automat, programarea si publicarea pe retelele sociale.

3.    Zoho CRM

Cotat cu 4 stele si peste 37000 de utilizatori, Zoho CRM are printre cei mai multi utilizatori dintre aplicatiile CRM.
Caracteristicile Zoho sunt gestionare, cont si persoane de contact, oportunitati de vsnzare, CRM social di rapoarte. Functiile de import sunt incluse, astfel incat datele nu trebuie reintroduse. Optinuile suplimentare, contra cost, includ un produs de e-mail, QuickBooks contabilitate si telefonie.

4.    Wave accounting

Avand peste 100000 de utilizatori, aceasta aplicatie ofera posibilitatea urmaririi cheltuielilor si contabilitatea intrarilor duble.  Este orientata spre antreprenori si persoane fizice autorizate.
Poti fi create bilanturi contabile si registre, precum si facturi si grafice. Ofera posibilitatea sincronizarii online a conturilor bancare.

5.    IssueBurner

Aceasta aplicatie oferă o interfata bazata pe Web pentru a urmari problemele clientilor pana cand acestea sunt rezolvate. Gratuita pentru doi utilizatori, ofera posibilitatea gestionarii e-mail din inbox, atunci cand software-ul mai scump nu este disponibil.

Acesta a castigat o pozitie de runner-up, deoarece odata ce ati terminat procesul de inscriere, aplicatia continua în browser-ul implicit, care poate fi altceva decat Chrome.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.