Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un elev al Colegiului National Iasi, Cezar El-Nazli, se afla printre cei 20 de castigatori ai Google™ Code-In 2012, competitia este dedicata in totalitate programatorilor pasionati. Google Code-In se afla la a 3-a editie si se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani ce au ca pasiune programarea si stiinta PC.

google gode-in 2012

La competitie au participat 334 studenti apartinand 36 de tari din intreaga lume. Cezar este unul din castigatorii concursului, are o varsta de 17 ani si este elev.

Elevii participanti au rezolvat diferite teme si sarcini propuse de organizatii open-source in fiecare saptamana, fiecare participant poate castiga puncte si apoi sa concureze pentru premiul final: o vizita la sediul Google din Mountain View. In luna Aprilie, cei 20 de castigatori ai concursului vor merge la sediul central Google unde vor participa la o ceremonie de premiere si se pot intalni cu specialisti din cadrul companiei.

Pe 1 Noiembrie 2010, Google a deschis in Bucuresti un birou, echipa din Romania este coordonata de Dan Bulucea.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.