Free cookie consent management tool by TermsFeed

Google nu a renuntat inca la Google Glass daca ar fi sa ne luam dupa un articul publicat de Wall Street Journal. Google lucreaza cu spor la ultima versiune a Google Glass si a renuntat la Texas Instruments in favoarea Intel. Prima versiune pentru consumatori a Google Glass nu a oferit o impresie prea buna. De la durata de viata a bateriei mica pana la designul destul de maricel pentru o pereche de ochelari.

Nu se cunosc multe informatii despre urmatoarea versiune, singura informatie oferita de WSJ este ca aceasta va folosi un cip necunoscut de la Intel iar daca este adevarat aceasta versiune va fi singura actualizare majora de la lansarea produsului in anul 2012.

In ciuda faptului ca nu isi gaseste nisa, Google a lansat constant actualizari ale Glass. Primul sistem compatibil cu lentilele prescrise de medic pana la ce-a de-a 2-a actualizare ce dubla capacitatea memoriei RAM.

Intel a avut mai multe miscari recente in capurarea atentiei mai multor purtabile, un segment ignorat pana acum de companie. Anul trecut la CES, Intel a dezvaluit aspiratiile iar la sfarsitul anului, gigantul producator de cipuri a anuntat MICA, un computer sofisticat dar destul de mic pentru dispozitivele purtabile. Daca Intel vrea sa fie o companie recunoscuta in aceasta nisa ca un producator de cipuri mobile, integrarea solutiilor sale in urmatoare versiune a Google Glass ar reprezenta un mare castig.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.