Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple lucreaza la doua versiuni noi ale iPhone cu ecrane curbate la dimensiuni intre 4.7 si 5.5 inch. Ambele dispozitive vor fi lansate la jumatatea anului viitor potrivit Bloomberg. Wall Street Journal a spus anterior ca Apple lucreaza la noi modele iPhone cu ercane mai mari dar Bloomberg este prima publicatie cu o reputatie buna ce relateaza ca Apple va lansa noi modele de iPhone in viitorul apropiat.

Zvonurile despre modelele iPhone cu ecrane mari nu sunt prea acceptate avand in vedere popularitatea telefoanelor cu ecrane mari. Galaxy S4 are un display de 5 inch iar alte telefoane populare de pe piata ca Nexus 5, HTC One si Moto X au toate ecrane de 4.7 5 inch.

Bloomberg adauga ca Apple lucreaza la o imbunatatire a senzorilor pentru ecrane ce detecteaza diferite nivele de presiune. Un senzor de presiune incorporat va imbunatati aplicatiile de desen sau editare text si va avea un impact mare in confortul utilizarii unui ecran touchscreen.

Imagine via Businessinsider

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.