Free cookie consent management tool by TermsFeed

Portul USB a primit o ‘majorare‘ a vitezei prin USB 3.0 Promoter Group. Noile specificatii complete, care au fost publicate pe 31 Iulie, au dublat viteza USB 3.0, care foloseste deja transferul de fisiere la 5GBps. USB 3.1 va fi compatibil cu predecesorii sai cu diferenta ca dispozitivele USB 3.1 vor avea avantajul de a rula viteze superioare de transfer.

In aceasta lume cu dispozitive difersificate, actualizarile USB 3.1 va permite utilizatorilor sa mute continut prin intermediul acestuia mult mai rapid, convenabil si fara grija de compatibilitate,” – Emile Ianni, Vicepresedinte AMD Corporate

Intel a lansat anterior ultima versiune Thunderbolt ce are capabilitatea de a transfera date cu viteze de 20GBps, de doua ori viteza USB 3.1. Intel a introdus Thunderbolt ca un competitor al USB in anul 2011 si a fost preluat predominant de Apple, compania inca sustine tehnologia USB.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.