La început de lună Februarie, UTOK lansează trei noi tablete oferite posibililor clienți la prețuri accesibile. Cele trei noi produse includ modelel Hello 7Q Plus, Hello 10Q Plus și 710Q HD.

Compania promovează conectivitatea ca și avantaj al celor trei produse proaspăt lansate. Tabletele Hello 10Q Plus și Hello 7Q Plus dispun de o conectivitate 3G la rețea oferind două sloturi pentru cartela SIM alături de WiFi, Bluetooth 4.0, GPS dar și funcții de apelare sau pentru mesaje de tip SMS.

La nivel de specificații, tabletele oferă utilizatorilor procesoare qaud-core, 1GB capacitate a memoriei RAM, 8GB spațiu intern de stocare extensibil prin folosirea unui card de memorie microSD alături de sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

UTOK oferă clienților posibilitatea extinderii garanției prin intermediul aplicației UTOK Now dar și o lună gratuită pentru Zonga, 100 de cărți gratuite prin intermediul Elefant eBooks Reader și prețuri speciale pentru a cumpăra bilete la spectacole prin aplicația iaBilet.

Toate cele trei tablete pot fi achiziționate direct de pe site-ul Utok la prețuri cuprinse între 300 și 500 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.