Vanzarile Samsung: 15 milioane de telefoane in China

Samsung nu arata nici un semn de slabiciune pentru vanzarile din China. Compania se afla in topul producatorilor de smartphone-uri pentru prima data anul trecut apoi cu vanzari de 12.5 milioane de telefoane in prima parte a acestui an, compania Coreeana a adus vanzarile sale pana la 15 milioane de dispozitive mobile utilizatorilor din China la jumatatea acestui an.

Ultimele cifre oferite de Strategy Analytics publicate de Yonhap News, Samsung a vandut 15.3 milioane de telefoane in China in perioada Aprilie-Iunie acaparand 19.4% din piata si o crestere de 0.9% fata de trimestrul anterior.

Pe langa Samsung, Strategy Analytics a inclus producatori ca Lenovo, Coolpad si ZTE care ocupa de la 9.7% pana la 12.3% din piata. De notat – Huawei – care a ocupat locul 2 in primul trimestru al anului cu 8.1 milioane de unitati vandute – a avut o scadere de 2.4% pana la 9.6%.

In total, peste 78.8 milioane de telefoane au fost vandute in China in al 2-lea trimestru al acestui an potrivit estimarilor Strategy Analytics, aproximativ 35% din vanzarile globale in aceasta perioada.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus