Mai multi utilizatori au sperat ca Google sa actualizeze aplicatia News si Weather pentru Android sau ca Google News sa fie introdusa in alta aplicatie (Google Play Newsstand pare a fi cea mai probabila tinta) dar Google a oferit versiunii mobile a Google News un redesign major.

Actualizarea aduce o interfata bazata pe carduri si poate fi mult mai personalizata. Putem schimba teme intre culori inchise/deschise, schimba marimea fonctului si chiar sa avem mai multe snippeturi in acelasi card. Navigatia a fost simplificata cu un nou meniuce ofera acces mai usor la sectiuni variate.

Noul design arata destul de bine, ca o aplicatie. Mai are cateva noi imbunatatiri ca adaugarea unui widget ce afiseaza vremea in sectiunea Local, o noua sectiune Editor’s Pick si o colectie de articole ce sunt populare pe Google+. Google spune ca noul design va fi vizibil utilizatorilor Android si iOS fara nici o mentiune despre utilizatorii WIndows Phone asa ca nu putem spune cat de bine va functiona acolo. Redesignul a fost pus la dispozitie, incepna dcu editia SUA dar Google ne spune ca va ajunge „curand” si pe editiile internationale.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.