Samsung Taiwan s-a gandit sa publice pe YouTube un video ce prezinta un nou telefon misterios cu descrierea: „just fast”, „just elegant”, „just for you” si „just simple”. In mod natural, acest video a dus la mai multe speculatii cu privire la dispozitiv ce este prezentat intr-o carcasa metalica, LTE si destul de subtire, este fie Galaxy S5, fie urmatorul „big thing„. Daca privim atent la video, in partea dreapta-jos a dispozitivului (la secunda 8) putem citi: SC-02F, o serie ce reprezinta numerul modelului Galaxy J, un telefon nou de 5 inch ce este disponibil in Japonia.

Pe langa prezentarea dispozitivului, Samsung prezinta si data de 9 Decembrie ca fiind o data de lansare, data este afisata pe ceasul Galaxy Gear ce apare si acesta in video. Desigur, 9 Decembrie poate fi o simpla coincidenta dar ne putem gandi ca aceasta data nu a fost pusa la intamplare in video. Galaxy J a fost certificat luna trecuta in Taiwan, fapt ce aduce mai multa posibilitate dar nimic nu este sigur.

Versiunea Japoneza a Galaxy J are un ecran de 5 inch FullHD Super AMOLED, procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.26GHz, 3Gb memorie RAM, o camera foto principala de 13.2MP cu stabilizator de imagine, o baterie detasabila cu capacitatea de 2,600mAh, 32Gb spatiu intern de stocare si suport pentru card microSD.

Nu este nici o garantie ca versiunea Taiwaneza a dispozitivului va avea aceleasi specificatii. Puteti urmari videoclipul publicat de Samsung mai jos:

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.