Free cookie consent management tool by TermsFeed

Media player-ul VLC pentru Windows a fost actualizat pentru versiunea 10 a sistemului de operare și primește și un nou nume. Aplicația avea numele anterior de VLC for Windows 8 iar acum se numește VLC for Windows Store.

„A trecut mult timp de la ultima actualizare a aplicației VLC pentru Windows Store. Cea mai recentă actualizare a fost disponibilă pe 19 Mai pentru Windows Phone. Astăzi, lansăm o versiune actualizată a VLC pentru Windows 8.1 și Windows 10. Aplicația a fost optimizată pentru o rulare mai bună pe Windows 10. Această nouă versiune aduce mai multe schimbări și câteva rezolvări de probleme.” a spus dezvoltatorul aplicației, Thomas Nigro, într-o postare oficială pe blog.

Interfața cu utilizatorul a fost îmbunătățită și a primit un nou refresh pentru a se potrivi cu stilul Windows 10. Conform dezvoltatorilor, aplicația rulează mai rapid, chiar și pe dispozitivele cu specificații reduse (ca de exemplu Surface RT și Lumia 520/620). Sunt prezente noi animații și o versiune beta a componentei Win2D. Aplicația a primit și îmbunătățiri pentru librăria de muzică, librăria video, căutare dar și altele.

Aplicația aduce și un mini-player ce funcționează perfect pe Windows 10. Actualizare pentru Windows 10 Mobile va fi disponibilă utilizatorilor la sfârșitul lunii viitoare, potrivit lui Nigro.

Puteți descărca VLC pentru Windows Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.