Vom vedea la MWC 2014 noul smartphone Dual Screen Yotaphone

Potrivit unor surse din Rusia, la evenimentul MWC 2014 ce incepe saptamana viitoare vom vedea un nou smartphone dual screen. Noul dispozitiv are doua ecrane mari intr-un design polisat. Compania producatoare nu a oferit nici o informatie oficiala momentan dar au confirmat faptul ca telefonul va fi prezentat samptamana viitoare.

Dispozitivul curent Yotaphone are 2 ecrane ciudate: un ecran e-ink pe spate si un ecran LCD pe fata. Ambele ecrane au o diagonala de 4.3 inch iar rezolutiile acestora sunt de 720×1280 (LCD) si 360x640px(e-ink). Telefonul ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, foloseste un procesor dual-core Snapdragon ce ruleaza la o frecventa de 1.7GHz alaturi de o memorie RAM cu capacitatea de 2GB si 32GB spatiu de stocare.

Telefonul este dezvoltat de companie inca din anul 2010 si a fost prezentat prima data la sfarsitul anului 2012. Datorita pretului de productie si a ecranului aditional, dispozitivul este destul de scump, acesta se vinde in Europa la pretul de 500 de Euro. Un pret imens pentru un dispozitiv ce vine de la o companie nu prea cunoscuta. Potrivit Kommersant, compania a reusit sa vanda 12 mii de dispozitive de la inceperea livrarii sale in Decembrie 2013.

La doar 2 luni de la prima livrare a primului model, Yota Devices este pregatita sa anunte un nou model.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus