Potrivit unor surse din Rusia, la evenimentul MWC 2014 ce incepe saptamana viitoare vom vedea un nou smartphone dual screen. Noul dispozitiv are doua ecrane mari intr-un design polisat. Compania producatoare nu a oferit nici o informatie oficiala momentan dar au confirmat faptul ca telefonul va fi prezentat samptamana viitoare.

Dispozitivul curent Yotaphone are 2 ecrane ciudate: un ecran e-ink pe spate si un ecran LCD pe fata. Ambele ecrane au o diagonala de 4.3 inch iar rezolutiile acestora sunt de 720×1280 (LCD) si 360x640px(e-ink). Telefonul ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, foloseste un procesor dual-core Snapdragon ce ruleaza la o frecventa de 1.7GHz alaturi de o memorie RAM cu capacitatea de 2GB si 32GB spatiu de stocare.

Telefonul este dezvoltat de companie inca din anul 2010 si a fost prezentat prima data la sfarsitul anului 2012. Datorita pretului de productie si a ecranului aditional, dispozitivul este destul de scump, acesta se vinde in Europa la pretul de 500 de Euro. Un pret imens pentru un dispozitiv ce vine de la o companie nu prea cunoscuta. Potrivit Kommersant, compania a reusit sa vanda 12 mii de dispozitive de la inceperea livrarii sale in Decembrie 2013.

La doar 2 luni de la prima livrare a primului model, Yota Devices este pregatita sa anunte un nou model.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.