Free cookie consent management tool by TermsFeed

Tegra Note 7 este o tableta dezvoltata de Nvidia alaturi de partenerii sai si se pare ca noua versiune va ajunge pe piete cu suport pentru conexiune la retea 4G LTE. Aditional, versiunea WiFi a tabletei va primi o actualizare a sistemului de operare la Android 4.4.2. Actualizarea include Gameplan Mapper ce va veni prin Shield. Cu aceasta optiune, jocurile Android pot fi jucate folosind un controller conectat prin Bluetooth.

Tableta a avut un scor de 33.771 puncte pe aplicatia de benchmark AnTuTu si este vanduta tertilor producatori ca EVGA din America de Nord. Versiunea WiFi a tabletei va avea pretul de 199$ iar versiunea 4G LTE va fi disponibila la jumatatea anului pentru pretul de 299$.

Modemul Nvidia i500 folosit pentru conectivitatea 4G LTE ofera o tehnologie radio definita prin software. Asta inseamna ca pot fi adaugate noi capabilitati printr-o actualizare software ci nu prin adaugarea unui nou cipset. Nvidia a declarat ca acesta este mai mic cu 40% fata de modemurile conventionale si ofera o putere de procesare de 4 ori mai mare fata de versiunile anterioare.

Tegra Note 7 este echipata cu un display LCD de 7 inch ce ruleaza o rezolutie de 1280x800px si foloseste procesorul Tegra 4 alaturi de o memorie RAM cu capacitatea de 1GB si 16Gb spatiu intern de stocare. Tabletei i se poate adauga un card microSD cu capacitatea de pana la 32GB, camera foto prinicpala are un senzor de 5MP iar cea frontala de 0.3MP iar compania sustine ca tableta poate oferi pana la 10 ore de redare video HD.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.