La fel cum s-a întâmplat și anul trecut de Ziua Siguranței pe Internet, Google serbează acest eveniment oferind utilizatorilor 2GB de spațiu gratuit de stocare în cloud prin intermediul Google Drive.

Această zi este sărbătorită de companii renumite precum Google, Facebook sau Twitter și semnifică încă un an de siguranță pe internet. Ziua promovează siguranța prin responsabilizarea tinerilor dar și a persoanelor ce nu sunt foarte familiare cu internetul și serviciile oferite de mediul online. Încă odată, Google oferă o mărire cu 2GB a spațiului de stocare din Google Drive utilizatorilor ce doresc să își revizuiască setările de securitate.

Verificarea securității contului Google
Verificarea securității contului Google

Pașii sunt foarte simplii, doar accesați pagina cu Verificarea Securității a contului Google și revizuiți setări simple ca: informațiile de recuperare a contului, dispozitivele conectate, accesul unor aplicații mai puțin sigure, permisiunile oferite anumitor servicii la contul Google. Dipă parcurgerea acestor pași, vi se va adăuga 2GB spațiu de stocare pe Google Drive, pur și simplu.

Chiar dacă 2GB pare puțin la prima vedere, este gratuit iar ceva gratuit oferit în plus nu strică niciodată și nu se știe niciodată când puțin mai mult spațiu contează. Spațiul de stocare din Google Drive este împărțit cu servicii ca Gmail sau Photos.

Dacă sună bine atunci este cazul să accesați pagina cu Verificarea Securității a contului Google pentru a beneficia de acest bonus al spațiului de stocare în cloud.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.