OnePlus 2, singurul smartphone al companiei ce nu a avut un succes impresionant, primește o reducere permanentă de preț într-o încercare de a atrage mau mulți posibili utilizatori. Pe lângă această reducere a prețului pentru OnePlus 2, compania a mai făcut și alte schimbări interesante în strategia sa de marketing: OnePlus X poate fi achiziționat fără o invitație prealabilă iar orice comandă ce depășește 100$ va beneficia de transport gratuit din partea companiei.

OnePlus 2 este unul dintre cele mai bine cotate telefoane performante ce benefiziacă de un preț destul de decent față de competișie. Specificațiile acestui includ un ecran FullHD cu diagonala de 5,5 inci, 4GB capacitate a memoriei RAM, cameră foto principală cu un senzor de 13MP cu bliț, cameră foto secundară cu un senzor de 5MP alături de un procesor octa-core Snapdragon 810 ce rulează la frecvența de 1,8GHz, o baterie cu capacitatea de 3.300mAh și sistemul de operare OxygenOS 2.0 – o versiune modificată a sistemului de operare Android.

Telefonul are două sloturi pentru cartela SIM iar opțiunile de conectivitate includ WiFi, 4G LTE, GPS, Bluetooth și un senzor de proximitate. Telefonul este cea mai bună soluție pentru un model high-end oferit de producător la un preț destul de mic.

Conform informațiilor, OnePlus a redus prețul de achiziție pentru OnePlus 2 cu 40$. Versiunea telefonului cu 64GB spațiu intern de stocare poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2.000 de lei de la Quickmobile.

Alte produse oferite de compania OnePlus pot fi achiziționate și de la retailerul eMag la prețuri ce încep cu 1.400 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.