Square Enix a anunțat anul trecut că se pregătește pentru o re-lansare a jocului Final Fantasy IX pentru Android, iOS și PC. Momentan, versiunea jocului pentru dispozitivele Android este listată pe magazinul de aplicații Play Store.

Jocul este listat pe Google Play Store la un preț de 82 de lei și se pare că va fi oferit utilizatorilor cu o reducere de 20% în perioada 10-21 Februrarie. Este greu să spunem acum dacă prețul deja afișat este cel întreg sau cel căruia i-a fost aplicată reducerea mentționată mai sus mai ales dacă luăm în calcul tendința Square pentru prețurile premium ce le utilizează.

Înainte de achiziționa jocul, luați în calcul că acesta este o bestie și va ocupa până la 4GB din spațiul de stocare al dispozitivului și este nevoie de 8GB de pațiu de stocare pentru a putea fi descărcat.

Mai jos puteți urmări un clip de prezentare a jocului.

Dacă sunteți interesați atunci puteți folosi butonul de mai jos pentru a descărca Final Fantasy IX de pe Google Play Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.