Am tot discutat despre Gearbest în ultima perioadă iar acum o să discutăm despre o ofertă unde putem găsi multe ceasuri inteligente oferite la prețuri de invidiat. Retailerul organizează în această perioadă o frumoasă campanie de reduceri la ceasuri inteligente sau brățări fitness de la Xiaomi iar prețurile încep cu doar 9$.

După cum poate bine știți, Gearbest este un retailer din China ce dispune și de multe depozite zonale iar unul dintre acestea este localizat și în Europa. Produsele prezentate în acest articol vor fi livrate din depozitul local din China.

Oferta include ceasuri frumoase cu aspecte ce se vor potrivi oricărui doritor. Printre brand-uri, putem aminti de No.1, Ordro, iradish, ZGPAX, U8S sau chiar produse dezvoltate de bine cunoscuta companie Xiaomi.

Cel mai ieftin produs este U8 Smartwatch ce poate fi cumpărat la doar 9,99$ direct de pe site-ul Gearbest. Ceasul dispune de mai multe funcții utile printre care se numără un pedometru, sau control la distanță pentru diferite funcții ale telefonului: apeluri, notificări, mesaje, control al muzicii sau mesaje.

În oferta mai putem găsi și brățara fitness Xiaomi Mi Band 2 la un preț de doar 13$. Aceasta oferă funcții utile de fitness ca numărul de pași, durata exercițiilor zilnice, funcții de alarmă prin vibrații sau funcții de monitorizare a somnului. Brățara se poate dovedi oricând un accesoriu fitness foarte util oricui iar designul și prețul său îl face un produs best-buy pentru oricine.

Oferta retailerului este mai mare și include produse variate ce se potrivesc oricărui utilizator. Vizitați pagina ofertelor la ceasurile inteligente de pe Gearbest.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.