Piata este plina de tastaturi atasabile, dock-uri sau extensii pentru tableta sau smartphone dar chiar si intr-o piata oarecum saturata, tastatura TextBlade sta in fata: noua tastatura in valoare de 99$ de la WayTools se strange foarte usor pana la dimensiunea unui pachet de guma de mestecat dar inca poate oferi ergonomia de a tasta 100 de cuvinte per minut. Aceasta este o productivitate ridicata pentru o tastatura de marimea sa.

Daca aveti nevoie sa tastati din mers mult atunci tastatura TextBlade poate fi raspunsul. Aceasta este compatibila cu sistemele de operare iOS si Android asa ca poate fi imperecheata cu aproape orice iar sistemul sau multi-touch permite impartirea mai multor cifre pe aceeasi tasta. Bara de spatiu este dublata oferind o cale de a accesa caracterele speciale asa cum putem vedea in clipul video de mai jos.

TextBlade este un dispozitiv dintr-o noua clasa ce ofera tastare bazata pe touch la nivel profesional pe orice platforma – de la iPhone la iPad la Android – fara a compromote dimensiunea tabletei,” a spus Mark Knighton, CEO al WayTools. Alaturi de noua tastatura puetti alege si un mini stand al companiei – NanoStand – la pretul de 7$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.