Am mai discutat de mai multe ori despre diferiți retaileri din China dar despre wholesalebuying.com nu am menționat până în acest moment. Wholesalebuying.com este un retailer care vinde diferite produse, nu doar electronice, în regim en-gros la prețuri reduse.

Portofoliul de produse este unul variat și puteți găsi produse precum machiaje, aparate pentru îngrijire corporală, aparate pentru unghii, module electronice, accesorii pentru telefoane mobile, ochelari pentru realiatet virtuală sau diferite modele de drone, toate oferite la prețuri mici. am ales ca în acest articol să discut despre o dronă, un termometru digital și despre o pereche de ochelari VR.

RC Mini Quadcopter cu cameră HD de 2MP

Acest mini quadcopter poate deveni oricând o jucărie interesantă pentru orice adult. Dispozitivul include un sistem gyroscopic cu șase axe, dispune de o coenxiune WiFi pe frecvența de 2,4GHz și poate fi acționat de la o distanță de până la 30 de metri și utilizat timp de 60 de minute. Bateria folosită are capacitatea de 350mAh iar camera foto care are un senzor de 2MP poate fi folosită pentru fotografii și clipuri video. Stocarea imaginilor și a clipurilor video se face pe un card microSD (care nu este inclus și poate avea o capacitate de până la 32GB).

Mica dronă se conectează la telefon prin intermediul unei aplicații de unde poate fi controlată cu ușurință. Printre funcțiile disponibile avem controale pentru urcare/coborâre, înainte/înapoi, stânga/dreapta, rotație stânga/dreapta dar și altele. Se pot cumpăra minim 2 bucăți unde prețul pe bucată este de 29.40$. Mai multe detalii puteți afla pe pagina produsului de pe wholesalebuying.com.

Termometru digital cu laser IR CooCheer

Un termometru digital cu laser ce poate afișa temperatura fără atingere devine util în diferite situații cum ar fi situația în care doriți să aflați temperatura unui procesor, cipset al plăcii de bază, temperatura unui HDD sau SSD sau temperatura plăcii video. Acest termometru este unul destul de micuț și este alimentat cu două baterii de tipp AA de 1,5V.

Gama de temperaturi este cuprinsă între -50 grade Celsius și până la 550 grade Celsius cu o acuratețe de ±1.5%. Termometrul poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 15,41$ (preț valabil pentru achiziția a 2-10 bucăți). Puteți vizita pagina produsului de pe wholesalebuying.com pentru mai multe informații.

Ochelari 3D VR Cardboard

Realitatea virtuală este un nou trend în această perioadă iar piața s-a umplut de astfel de produse în ultima perioadă. Wholesalebuying.com are în portofoliu diferite modele la prețuri foarte mici față de cele de la noi de pe piață. Acești ochelri sunt din material plastic ABS cu două lentile asferice și sunt disponibil în culoarea albă.

Prețul ochelarilor VR este de aproximativ 5,94$ (valabil pentru 2-10 produse cumpărate). Mai multe detalii puteți afla pe pagina produsului de pe wholesalebuying.com.

Acestea sunt doar câteva exemple dar sunt sigur că o să găsiți multe altele asemănătoare la prețuri competiționale.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.