Free cookie consent management tool by TermsFeed

Xiaomi poate reuși acolo unde Samsung, HTC și LG au eșuat. Parteneriatul dintre Microsoft și unul dintre producătorii de top din China ar putea aduce renașterea Windows Phone. Este prea devreme pentru aceste afirmații, momenta, Microsoft și Xiaomi au colaborat pentru a aduce Windows 10 pe dispozitivul de top Xiaomi Mi4 LTE.

Procesul de dezvoltare nu a adus un sistem de operare complet finalizat și stabil dar reprezintă un mare pas înainte pentru cele două companii. Xiaomi avertizează posibilii utilizatori că sistemul de operare poate să nu funcționeze așa cum s-ar aștepta chiar dacă această versiune disponibilă este considerată a fi destul de stabilă.

Dacă dețineti un Mi4 și doriți să încercați Windows 10 pe acesta atunci totul este foarte simplu, chiar dacă nu totul decurge așa cum vă doriți deoarece întoarcerea la Android este foarte simplă. Pentru instalarea sistemului de operare experimental, mergeți pe forumurile Xiaomi sau înregistrați-vă în programul Microsoft Insider unde puteți oferi feedback util ce poate ajuta dezvoltarea sistemului sau stabilizarea acestuia.

Pasul următor al parteneriatului este acela că Microsoft ar trebui să ofere dispozitive noi ce le înlocuiesc pe cele ce rulează Android. Dispozitivele ar putea fi reprezentate de Mi Note și Mi Note Pro.

Noul smartphone de top, Xiaomi Mi 5 va rula de la cumpărare Marshmallow și Windows 10? O să aflăm foarte curând asta.

O mică informație: Windows 10 este disponibil doar pentru dispozitivul Mi M4 ce dispune de o conexiune LTE, momentan nu este recomandată folosirea acestuia pe versiunea telefonului ce dispune doar de o conexiune 3G.

https://www.youtube.com/watch?v=qrPgTCcahBE
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.