HTC are deja pregătită actualizarea sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow pentru dispozitivele HTC One M8. Mo Versi, vice-președintele HTC pentru administrarea produselor a postat pe Twitter despre disponibilitatea actualizării pentru acest smartphone al companiei. Dipozitivele HTC One M8 ce nu sunt blocate în rețea sau ce nu au un soft personalizat unui operator mobil vor primi actualizarea sistemului de operare.

Utilizatorii ce dețin un smartphone blocat în rețea vor primi și aceștia actualizarea cât de curând posibil, după spusele lui Versi. HTC lucrează îndeaproape cu operatorii mobili pentru a putea actualiza toate telefoanele din gama M8.

Este impresionant să vedem cu HTC a reușit să administreze și să pună la dispoziție Android 6.0 Marshmallow. Actualizarea o va primi și dispozitivele Motorola dar momentan actualizarea este în progres de dezvoltare și testare.

HTC One A9 este un alt dispozitiv, proaspăt lansat, ce va rula direct din cutie noul Android 6.0 Marshmallow. Este ciudat să vedem cum HTC a lucrat la o actualizare pentru un smartphone lansat anul trecut ci nu pentru cel mai nou model de top, One M9. Probabil că inginerii companiei lucrează cu spor pentru a actualiza și modelul curent din gama One.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.