În urmă cu câteva luni, Xiaomi și Microsoft au anunțat un parteneriat ce avea ca scop să aducă Windows 10 Mobile pe Xiaomi Mi 4. Microsoft a dezvoltat deja un ROM Windows 10 Mobile pentru dispozitivele Xiaomi ce este disponibil doar pentru puțini utilizatori ai dispozitivelor.

Potrivit directorului departamentului de inginerie a sistemeler de operare de la Microsoft, într-o postare pe rețeaua de socializare Weibo, Windows 10 ar putea fi disponibil în curând pe mai multe dispozitive de la Xiaomi.

Ziua Recunoștiinței este aproape și așa este li lansarea publică a Windows 10 pentru Mi 4.

Marea zi este aproape (se sărbătorește pe data de 26 Noiembrie în SUA) așa că mai sunt doar câteva zile.

Xiaomi Mi 4 are un procesor cu patru nuclee Qualcomm Snapdragon 801 ce rulează la frecvența de 2,5GHz, 3GB capacitate a memoriei RAM, 16/64GB spațiu intern de stocare, suport 4G LTE, WiFi 802.11ac, baterie cu capacitatea de 3080mAh, ecran FullHD cu diagonala de 5 inci, cameră foto principală cu un senzor de 13MP și secundară cu un senzor de 8MP.

Mai jos puteți urmări un video cu Windows 10 Mobile ce rulează pe un smartphone de la Xiaomi. Cum puteți observa, este o versiune puțin mai veche a sistemului de operare dar rulează foarte lin pe acesta. Suntem nerăbdători să vedem Xiaomi Mi 4 cu Windows 10.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.